Avvikande beställnings och leveranstider över påsk! Läs mer här...

Vi söker medarbetare till kundservice

Söker du ett meriterande och givande sommarjobb? Är du en fena på att skapa goda kundrelationer? Har du tidigare erfarenhet av kundtjänst och brinner för att leverera god service? Är du dessutom lyhörd, lösningsfokuserad och trivs i en roll med mycket kundkontakt? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

Tjänsten som kundservicemedarbetare är en heltidstjänst som varar under perioden maj – augusti 2023.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara ordermottagning och kundtjänstärenden. Vid hantering av ordermottagning arbetar du främst med att ta emot och administrera orders. Därtill tar du även emot och hanterar inkommande supportärenden och ansvarar för att förfrågningarna hanteras snabbt och korrekt. Vidare har du daglig kontakt med kunder över telefon och mejl och hanterar ärenden av olika omfattning. Du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor på kontoret.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Arbetslivserfarenhet inom service, support, administration eller en roll som innefattat kundbemötande är meriterande. 
  • Du har god datorvana, erfarenhet av Navision och/eller Salesforce är meriterande
  • God förståelse och ett stort intresse för service
  • Stresstålig
  • God svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att du som söker har ett starkt kundfokus och är serviceinriktad. Du är kommunikativ och duktig på att hantera en varierad arbetsbelastning samt vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Du har förmågan att agera snabbt och du är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Du trivs att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor där ni hjälps åt med arbetsuppgifterna. Du är prestigelös till sättet och har inget problem med att ställa upp när det behövs och är flexibel som person. Att arbeta i en händelserik miljö ser du som motiverande och du kan snabbt ändra både ditt synsätt och förhållningssätt. Vidare behåller du din motivation trots bakslag och arbetar tills resultat är uppnådda. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om företaget

Primagaz Scandinavia är en del av SHV Energy, världens ledande leverantör av gasol. SHV Energy är verksamt i 25 länder, på fyra kontinenter och har över 30 miljoner kunder – och står bakom varumärken som Calor Gas, Ipragaz, Liquigas och Supergasbras.

Som en del av SHV Energy har Primagaz ett tydligt uppdrag: Vi strävar efter att minska skadliga utsläpp och göra världen till en renare plats. År 2040 siktar vi på att 100 procent av vår energi ska komma från hållbara råvaror.

Idag levererar Primagaz effektiva och miljövänliga gasollösningar till företagskunder i alla branscher – och till privatpersoner genom sina många återförsäljare.
Primagaz är ett energibolag med en skillnad. Vi är privatägda, internationella – men lokala i fokus. Familjeandan och engagemanget genomsyras av miljön på kontoret.

Övrig information

Start: Maj 2023, enligt överenskommelse
Plats: Stenungsund
Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Skicka din ansökan på jobb@primagaz.se


Frågor

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att kontakta lisa.rendal@primagaz.se