Hoppa till innehållet

Gasol till detaljhandeln

Vi gör gasol till en bra affär för dig

Gasol hjälper till att skapa merförsäljning

Som återförsäljare av gasol från Primagaz kan du erbjuda dina kunder ett brett sortiment. Vi har erfarenhet  Vi har flaskor i alla storlekar och sätter ihop ett sortiment som passar just dina kunder. Som återförsäljare kan du komma att uppleva en ökad tillströmning i butiken.

Vi har erfarenhet från återförsäljare över hela landet - både de stora rikstäckande kedjorna och de små oberoende butikerna. Tillsammans hittar vi exakt vad dina kunder vill ha och sedan gör vi gasol till en riktigt bra affär för dig.

Fördelar

Det kan knappast bli lättare

 • Du kontaktar oss - vi sköter resten.
 • Du får ett brett sortiment av gasolflaskor.
 • Fast leverans och enkel onlinebeställning 24/7.
 • Marknadsföringsmaterial för utomhusbruk, inne i butiken - samt online.
 • Vi hjälper dig med flaskor och förvaring.

Vi hjälper dig att komma igång

Ja, som du kan läsa finns där många fördelar med att använda gasol till detaljhandeln. 

 

Har du inte arbetat med gasol innan eller funderar du på att byta leverantör. Hos Primagaz är vi experter inom allt som har med gas och gashantering att göra. Du är alltid i trygga händer och vi levererar alltid det vi lovar. Vi kan hjälpa till med allt som har med din gasanvändning att göra. Allt från praktiska saker som att byta till oss som leverantör till att installera gas. Vi hjälper dig med allt! 

 

Vill du veta mer om hur du kan komma igång med gasol till detaljhandeln? Tveka inte att höra av dig till oss genom att fylla i formuläret här på sidan eller ring till oss med det samma. Vi sitter klar att hjälpa dig. 


Få en offert

Processen

En levarantör du kan lita på

När det handlar om försäljarprocessen till detaljhandeln så är det inte svårare än vad vi beskriver i tidslinjen ovan. Det är viktigt att du känner dig trygg som kund hos oss och därför gör vi alltid vårt yttersta för att du ska känna att du får en leverantör du kan lita på. Vi genomgår varje steg noggrant i processen och diskuterar dina frågor och funderingar löpande under hela processen. Vi hitta den bästa lösningen för just dig och ingår ett avtal först när du känner dig nöjd och trygg med ditt val. Du får allt det material du ska använda för att kunna marknadsföra din försäljning och när allt är uppsatt och du känner dig klar att börja sälja gasol från Primagaz då levererar vi gasolen till dig. Självklart slutar inte processen där utan vi finns här alltid för att svara på frågor och gör allt vi kan för att du ska få de bästa förutsättningarna till att sälja så mycket som möjligt. 


Är du redo att höra mer?

Återförsäljarprocessen är enkel att göra

 • SAMTAL

  Tillsammans gör vi en behovsanalys samt diskuterar dina frågor och funderingar.

 • BESÖK

  Vi hittar tillsammans en lösning vad gäller förvaring, leveranser och produkter som passar dig.

 • AVTAL

  Vi ingår ett avtal.

 • MARKNADSFÖRING

  Vi tillhandahåller marknadsföringsmaterial både för utomhusbruk, innomhus samt on-line.

 • FÖRSÄLJNINGSKLAR

  Vi gör första leveransen och du är nu redo att börja sälja gasol.