Hoppa till innehållet

Om oss

Effektiva energilösningar med gasol

Vi levererar effektiva och driftsäkra gasollösningar till företag inom alla branscher och till privatpersoner via alle våra återförsäljare

Om oss

Med kollegor över hela världen har vi de optimala möjligheterna till sparring och erfarenhetsutbyte.

Lokala och globala

Vi är en del av SHV Energy - en av världens ledande leverantörer av LPG

Vi levererar enkla och driftsäkra gasollösningar till företagskunder inom alla branscher och till privatpersoner via alla våra återförsäljare.

Våra kunder drar nytta av att vi både är globala och lokala. Vårt globala samarbete gör det möjligt att köpa in gasol till bra priser och erbjuder en mer klimatvänlig lösning av bioGasol. Via vårt täta samarbete med lokala distributörer kan vi leverera på flaska och tank i hela Sverige och Danmark.

Med egen importterminal i Karlshamn får vi aldrig slut på gasol. Därmed är du garanterad att vi alltid kan leverera gasol i precis den mängd som du behöver.

Vårt uppdrag

Advancing Energy Together

Renare luft och mindre CO2

Vårt uppdrag, ”Advancing Energy Together” handlar om mer än att förse våra kunder med energi. Vårt uppdrag är även att förse våra kunder med renare och bättre energialternativ och bidra till den globala energiomställningen.

Vi delar vårt uppdrag tillsammans med vårt moderbolag SHV Energy och våra systerbolag över hela världen.

SHV Energy:

  • 26 miljoner kunder
  • Närvaro i 25 länder på 4 kontinenter
  • Med än 12 000 medarbetare

Våra värdesättningar och mål

Courage to care for generations to come

Som en del av SHV Energy har vi alla samma värdesättningar och mål nämligen att ha modet till att skapa lösningar som håller på sikt. Det kallar vi Courage to care for generations to come. Vårta fokus på mod blir också avspeglat i de fem värdegrunderna vi alltid strävar efter itegritet, tillit, inklusivitet, passion och nyfikenhet.
Integritet
Passion
Tillit
Nyfikenhet
Inklusivitet

Klimat och miljö

Karriär i Primagaz

Bli en del av vårt teamet

Som en del av SHV Energy är vi både globala och lokala

Hos oss hittar du ett ambitiösa team som tillsammans med vårt internationella nätverk arbetar för att leverera effektiva och klimatvänliga energilösningar.

Håll utkik efter lediga tjänster – vi tar gärna emot spontanansökan.