Avvikande beställnings och leveranstider över påsk! Läs mer här...

Om oss

Effektiva och miljövänliga LPG-lösningar

Våra mål och fokus

Advancing Energy Together

Renare luft och mindre CO2

Vi ser en möjlighet och känner ett ansvar för att göra vår värld bättre. Vi är ett energiföretag med en skillnad. Vi är privatägda, internationella - men lokala i fokus. Vår energi är renare än andra fossila bränslen och tillgänglig för alla. Vårt mål är att skapa ren luft och dramatiskt minska våra koldioxidutsläpp.

LPG är ett renare och billigare alternativ till oljedrivna och elektriskt drivna lösningar. Vår produkt förbättrar därmed företagens konkurrenskraft samtidigt som vi skyddar miljön. Privata konsumenter drar nytta av vårt stora utbud av gasolflaskor för gasolgrill, uteplatsvärmare, trädgårdsarbete och gör-det-själv-projekt.

Klimat och miljö

Internationella gemenskapen

Världens ledande inom LPG

Del av SHV Energy

Primagaz är en del av SHV Energy, världens ledande leverantör av LPG. SHV Energy är verksamt i 28 länder, över fyra kontinenter och har över 30 miljoner kunder.

SHV Energy ansvarar för varumärkena Primagaz, Calor Gas, Liquigas, Gaspol och Ipragaz. SHV Energy verkar främst i Europa, men finns också i Sydamerika och Asien - och sedan 2018 även i USA. Över hela landet tillhandahåller SHV-koncernen lösningar för både privatkunder och företag, anpassade efter individernas behov. Oavsett om det gäller leveranser till privata konsumenter, till större gårdar eller till industriföretag, arbetar företag i SHV-koncernen för att bli den rekommenderad leverantören av effektiva, tillgängliga och miljövänliga energilösningar.

Ett värdefullt samarbete

Internationellt samarbete ger Primagaz Danmark tillgång till ett av Europas starkaste gasolförsörjningsnät. Det ger också direkt tillgång till kunskap och erfarenhet från de andra företagen inom koncernen och detta samarbete är därför avgörande för att säkerställa den senaste kunskapen om teknik och säkra arbetssätt.

Fossilfri BioLPG är ett exempel på hur vår internationella koncern har skapat lösningar i olika länder - till förmån för kunder och inte minst miljön.

Internationellt samarbete har gjort det möjligt att vara den första på marknaden med fossilfri BioLPG. Här är ett foto av Neste i Rotterdam, där den miljövänliga BioLPG produceras.

Gemensamt brand

I januari 2017 fick vi en ny global logotyp. Du kommer nu känna igen Primagaz på många fler platser i världen. Den gemensamma logotypen stärker vårt internationella samarbetet ytterligare.

 

Mer om oss

Karriär i Primagaz

Vill du bli en del av ett framåtblickande företag som arbetar för att tillhandahålla effektiva och klimatvänliga energilösningar?
Och vill du dessutom vara en del av ett ambitiöst svenskt team som tillsammans med vårt internationella nätverk arbetar med ett tydligt mål om fortsatt tillväxt? Då kan ett jobb på Primagaz Sverige vara något för dig. Läs mer på vår karriärsida.