Hoppa till innehållet

Gasolflaskor till företag

Gasolflaskor är en effektiv och flexibel energikälla

Du kan ställa klockan efter oss

Som företagskund hos Primagaz kan du förvänta dig en mycket hög leveranssäkerhet. Vi täcker hela Sverige och vi levererar dina gasolflaskor dit du behöver dom, när du behöver dom. Om du inte själv äger gasolflaskor kan du låna dom av oss, så att du snabbt kan komma igång, utan att behöva kosta på dig en ny.

Fördelar med Primagaz

  • Beställ enkelt dina gasolflaskor online.
  • Välj allt mellem 6-33 kg gasolflaskor samt gastankar.

Hitta rätt gasolflaska    

Flasktyper

Kategorier

Intresserad?

Fördelarna med gasolflaskor från oss    

Vi gör det enkelt att beställa gasolflaskor

  • Vi hjälper dig med installationen och ser till att du snabbt kommer igång.
  • Du kan enkelt beställa online - dygnet runt, alla dagar i veckan.    
  • Garanterad hög gaskvalitet och exakt påfyllning.

Leveransavtal

Leveransavtal för gasolflaskor

Primagaz har ett brett utbud av gasolflaskor, så som företagskund hos oss kan du välja allt från 6 till 33 kg flaskor. Med vårt leveransavtal gör vi det enkelt för dig. Naturligtvis levererar vi över hela landet och är stolta över att ge dig en hög leveranssäkerhet. Det är därför våra produkter används av företag i många olika branscher.

 

Är du ny gasanvändare eller funderar du på att byta till Primagaz? Vi kan hjälpa till med allt det praktiska, så som att komma igång med gas eller byta till Primagaz. Vi har rikstäckande samarbeten med VVS-partners och vi ser till att få alla de nödvändiga tillstånd som krävs för dig så att du kan fokusera på ditt företag. Fyll i det här formuläret för att få ett bra pris på dina gasflaskor eller ring till oss: tlf. +46 303 72 71 00.En säker och grön energilösning

Gasflaskor till olika branscher

Våra produkter används av många olika branscher, som kan delas in i följande kategorier: byggbranschen, detaljhandel, hotell/restaurang/catering, industri och jordbruk. Få mer information om användningen av våra gasflaskor här: