Leveransproblem med flasktyperna M16 och H11. För mer information klicka här.

Gasolflaskor till företag

Gasflaskor är en mångsidig energikälla: 

Effektiv och flexibel - så du kan lägga energi på din verksamhet

Du kan ställa klockan efter oss

Som företagskund hos Primagaz kan du förvänta dig en mycket hög leveranssäkerhet. Vi täcker hela Sverige och vi levererar dina gasolflaskor dit du behöver dom, när du behöver dom. Om du inte själv äger gasolflaskor kan du låna dom av oss, så att du snabbt kan komma igång, utan att behöva kosta på dig en ny.

Fördelar med Primagaz

  • Beställ enkelt dina gasflaskor online.
  • Välj allt mellem 2-33 kg gasflaskor samt gastankar.
  • Byt enkelt från LPG till BioLPG och reducera ditt CO2-utsläpp.

Hitta rätt gasflaska    

Flasktyper

Kategorier

Interesserad?

Fördelarna med gaflaskor från oss    

Vi gör det enkelt att beställa gasflaskor

  • Vi hjälper dig med installationen och ser till att du snabbt kommer igång.
  • Du kan enkelt beställa online - dygnet runt, alla dagar i veckan.    
  • Garanterad hög gaskvalitet och exakt påfyllning.

Leveransavtal

Leveransavtal för gasflaskor

Primagaz har Sveriges största utbud av gasflaskor, så som företagskund hos oss kan du välja allt från 2 till 33 kg flaskor. Med vårt leveransavtal gör vi det enkelt att vara dig: Vi erbjuder en smidig övergång till oss med enkel onlinebeställning av gasflaskor och möjligheten att byta från LPG till BioLPG, utan att du behöver byta utrustning. Naturligtvis levererar vi över hela landet och är stolta över att ge dig en hög leveranssäkerhet. Det är därför våra produkter används av företag i många olika branscher.

 

Är du ny gasanvändare eller funderar du på att byta till Primagaz? Vi kan hjälpa till med allt det praktiska, så som att komma igång med gas eller byta till Primagaz. Vi har rikstäckande samarbeten med VVS-partners och vi ser till att få alla de nödvändiga tillstånd som krävs för dig så att du kan fokusera på ditt företag. Fyll i det här formuläret för att få ett bra pris på dina gasflaskor eller ring till oss: tlf. +46 303 72 71 00.En säker och grön energilösning

Gasflaskor till olika branscher

Våra produkter används av många olika branscher, som kan delas in i följande kategorier: byggbranschen, detaljhandel, hotell/restaurang/catering, industri och jordbruk. Få mer information om användningen av våra gasflaskor här: