Gasol till industri

Stabilt och effektivt – utan att elda upp kostnaden

Effektivt och flexibelt

Gasol är en flexibel och mångsidig energiform som kan användas inom många industriområden och ger besparingar inom både energiförbrukning- och CO2-utsläpp jämfört med olja eller diesel

Fördelar

Gasol på det enkla sättet

  • Säkra och snabba leveranser.
  • Exakt påfylling varje gång.
  • Garanterad hög gaskvalitet.
  • Mobile_App_32x32
    Självbetjäning på nätet dygnet runt.

Redo för nästa steg?

Vad säger kunderna

"Det var viktigt för oss att arbeta med någon som förstod att detta var en boost för oss."

Einar Øgrey Industrisand AS är en av Skandinaviens största tillverkare av blästersand. Genom att använda det högre brännvärdet och renare förbränning minskade de sina energikostnader med 30% när de bytte från eldningsolja till gasol.

Leveranssäkerhet är prio ett

Vi vet att det är av yttersta vikt för verksamheten att du alltid har tillgång till gasol när den används i den dagliga driften. Därför hjälper vi dig att dimensionera systemet baserat på dina faktiska behov. Vi levererar den gasol du behöver när du behöver den.

Primagaz levererar gasol till många industriområden. Gasolen har högt ångtryck och en extremt ren förbränning, vilket betyder att den kan användas för direkteldning. D.v.s. att man inte har en värmeväxling utan förbränningen sker rakt in till mottagaren och inga avgaser behöver ledas bort. När man som företag väljer en gasollösning får man en stabil och effektiv energikälla, som med modern utrustning kan anpassas helt efter era produktionsbehov.