Hoppa till innehållet

Gasol till hotell, restaurang och catering

Lätt och mångsidig

- hälsosamt för bokslutet

Berätta för oss om ditt företag så berättar vi om möjligheterna

LPG Gasol är en mångsidig energikälla som kan användas till mer än bara grill och spis. Dessutom är den som skapad till hotell- och restaurangbranschen då du får möjlighet att förlänga utomhussäsongen och skapa en särskild mysfaktor för dina gäster med gasol till terrassvärmare och facklor. Har du många evenemang utomhus som kräver extra rörlighet med gasol? Ingen fara. Vi på Primagaz ordnar det för er med enkelhet. De flesta gasdrivna apparater kan anslutas till en gasflaska och flyttas efter behov. Vi finns hos flera olika återförsäljare runt om i Sverige och levererar snabbt, tryggt och enkelt till er. Vad är ditt behov? Vi hjälper dig! 

Överväger du gas?

Ring till oss, och få ett erbjudande helt utan krav. 

+46 (0)303 72 71 00

Ringa oss

Måndag - fredag 07:00 - 15:45

Fördelar    

Alla fördelar med en gaslösning - serverat på ett fat

  • Det är lätt att bli kund. Vi kan hjälpa dig hela vägen.
  • Hög leveranssäkerhet i hela Sverige.
  • Garanterad hög gaskvalitet och exakt mängd i flaskorna.
  • Du kan låna flaskorna av oss utan kostnad.
  • Lätt onlinebeställning 24/7.

Är du redo för nästa steg?

Gasflaskor till grill

Var kommer den goda grillsmaken ifrån?

Det är omöjligt att säga om steken som blir grillad på gasgrill smakar bättre än steken på kolgrill. Det är en individuell smaksak. Kolbriketter kan avge rökgaser som många kolgrill entusiaster uppfattar som grillsmak. Dock är det inte grillsmak utan en bismak som uppstår när kolen inte har uppnått korrekt temperatur. Därför är kolsmak rätt benämning på denna bismak. Den goda grillsmaken kommer från att värme påverkningen karamelliserar köttets sockerarter och ger en spröd och gyllenbrun stekskorpa. Denna goda smak kan du uppnå oavsett om du grillar med gas, briketter eller träkol. Med en gasolgrill är det dessutom lätt att kontrollera temperaturen och undvika att köttet blir bränt på ytan. Du beställer enkelt gasol till din restaurang hos oss.


Inspiration

Sätt stämningen på menyn

Gästerna har anlänt och vad passar inte bättre än att sätta stämning på menyn. Gasol kan användas till mycket mer än att bara laga mat. Det är mångsidig, miljövänligt och vänlig mot plånboken. Genom att använda gasol kan du förlänga utomhussäsongen ytterligare - antingen med gasol till terrassvärmare eller låt dina gäster njuta av en gasolbrasa inomhus som är sotfri och stämningsfull när de ljusa sommar dagarna blir kortare och kyligare. När kylan går ner och mörkret faller vill man hålla kvar sina gäster och få dem att trivas - med vår gasol till terrassvärmare kommer ni inte att ångra er. Att fylla på gasol kan vara en omständig process om det är mycket som ska fyllas. Tiden ska vara så effektiv som möjligt inom restaurang, catering och hotellbranschen och vi på Primagaz underlättar jobbet för er och ser till så att dina gasolflaskor aldrig gapar tomma utan är påfyllda året om. Vi har billig gasol av mycket god kvalité  och vi fyller dina gasolflaskor ända upp till toppen. Du får alltid vad du betalar för! Gasol är mångsidig och passar till många olika branscher. Våra gasolflaskor på Primagaz är tillämpat till industri, jordbruk, restaurang, bygg och detaljhandeln mm. Vi har ett stort utbud av olika storlekar och gasolflaskor för olika avseenden. Kontakta oss om du vill veta mer om hur du kommer igång med oss. 


Gasolflaskor till hotell

Sätt guldkant på gästernas hotellvistelse

Vare sig dina gäster vill sitta utomhus eller inomhus i loungen finns det olika alternativ med gasol som kommer att gynna er verksamhet. Med gasol till terrassvärmare sätter du en guldkant på gästernas vistelse samtidigt som ni gynnar hotellets ekonomi och miljön. Terrassvärmare med gasol är en effektiv lösning och vi erbjuder våra olika gasolflaskor av olika storlekar och utförande. Har man inte nytta av terrassvärmare kan man använda olika modeller av gasbrasor. Det ger ett trovärdigt och levande utseende i form av en gasbrasa som samtidigt skapar ett helhetsintryck som värmer kropp och själ. Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer om gasolflaskor till företag.

Effektivisera din tid med gasol

Effektivisera din tid med gasol

När man arbetar med gasol inom restaurang, catering eller hotellbranschen är tiden en otroligt viktig del av jobbet. Att kunna spara in tid och effektivisera den till att vara så smidig som möjligt är A och O.  För att kunna leverera catering beställningar och hålla tidsramen krävs effektivisering av köksutrustningen. Har du stora beställningar och ska leverera catering till en viss plats inom en viss tidsram är det viktigt att köket fungerar på allra bästa sätt. Även om det handlar om ett par sekunder kan det bära eller brista för att maten inte blivit rätt tillagad, värmen inte kommit upp i spisen och det man inte vill ska hända - att gästerna får vänta. Det är här gasol kommer in i bilden - genom att använda gasol till ditt kök kommer du inte bara effektivisera din tid utan även sätta smak på menyn och få glada gäster. Vi har olika typer av gasflaskor i olika storlekar och vi hjälper dig att hitta den bästa gasol-lösningen för dig.