Gasol till hotell, restaurang och catering

Lätt och mångsidig
- och hälsosam kost för bokslutet

Berätta för oss om ditt företag så berättar vi om möjligheterna  

Gaol är en mångsidig energikälla som kan användas till mer än bara grill och spis. Dessutom är den som skapad till hotell- och restaurangbranschen då du får möjlighet att förlänga utomhussäsongen och skapa en särskild mysfaktor för dina gäster med terrassvärmare och facklor. 

Överväger du gas?

Ring till oss, och få ett erbjudande helt utan krav. 

+46 (0)303 72 71 00

Ringa oss

Måndag - fredag 07:00 - 15:45

Fördelar    

Alla fördelar med en gaslösning - serverat på ett fat

 • Det är lätt att bli kund. Vi kan hjälpa dig hela vägen.
 • Calor_Vehicle_32x32_2
  Hög leveranssäkerhet i hela Sverige.
 • Cylinder_16x16_1
  Garanterad hög gaskvalitet och exakt mängd i flaskorna.
 • Du kan låna flaskorna av oss utan kostnad.
 • Mobile_App_32x32
  Lätt onlinebeställning 24/7.

Är du redo för nästa steg?

Var kommer den goda grillsmaken ifrån? 

Det är omöjligt att säga om steken som blir grillad på gasgrill smakar bättre än steken på kolgrill. Det är en individuel smaksak. Kolbriketter kan avge rökgaser som många kolgrillentusiaster uppfattar som grillsmak. Dock är det inte grillsmak utan en bismak som uppstår när kolen inte har uppnått korrekt temperatur. Därför är kolsmak rätt benämning på denna bismak. Den goda grillsmaken kommer från att värmepåverkningen karamelliserar köttets sockerarter och ger en spröd och gyllenbrun stekskorpa. Denna goda smak kan du uppnå oavsett om du grillar med gas, briketter eller träkol. Med en gasgrill är det dessutom lätt att kontrollera temperaturen och undvika att köttet blir bränt på ytan.

Inspiration

Sätt stämningen på menyn 

Gasol kan användas till mycket mer än att bara laga mat. Förläng utomhussäsongen med terrassvärmare eller låt dina gäster njuta av en gasolbrasa innomhus som är sotfri och stämningsfull när de ljusa sommardagarna blir kortare och kyligare.