Hoppa till innehållet
Hero_Byt-gasolleverantor

Byt gasolleverantör

Byt energibolag och få en lösning som du aldrig behöver tänka på

Val av gasolleverantör till ditt företag är ett viktigt beslut, men när du väljer Primagaz får du en lösning som är så effektiv och pålitlig att du aldrig behöver tänka på det mer.

Vad får du med Primagaz som gasolleverantör?

När du väljer gasolleverantör ska du vara trygg med ditt beslut. Med Primagaz som leverantör får du både den säkerhet och kundservice som en kund till en av världens ledande gasolleverantörer erbjuder. 

Varför välja Primagaz

Du får precis det du har användning för

När du kontaktar oss om en energilösning, tar vi i utgångspunkt ditt företags specifika behov och önskemål. Därutöver kan du glädja dig till:

 • Konkurranskraftiga priser

  Vi är både lokala och globala. Därför kan vi köpa in gasol till bra priser, som kommer våra kunder tillgodo. Vi levererar gasol på både flaska och i tank i hela Sverige.
 • Leveranssäkerhet

  Med en egen importterminal i Karlshamn går vi aldrig tomma på gasol. Det är din säkerhet för att vi alltid kan leverera gasol i precis den mängd du har behov för och givetvis på överenskommen tid.
 • Gedigen erfarnehet

  Vi är en del av SHV Energy, som är en av världens ledande leverantörer av gasol. Vi har optimala möjligheter för att utbyta erfarenhet och fråga kollegor i hela världen.
 • Innovativ utveckling

  Hos Primagaz är vi i täten. Vi var den första på marknaden med miljövänlig bioGasol. Vi släpper inte på ambitionerna när det handlar om att fortsätta att ta fram fler miljövänliga alternativ.
 • Personlig kundeservice

  Våra medarbetare på kundserivice har ett rykte om sig att ge service utöver det vanliga. Du ringer bara då är de redo att hjälpa dig.

4 enkla steg från första gången du kontaktar oss tills vi fyller på...

... din gasoltank

 • Kontakt

  När du kontaktar oss pratar vi om dina behov och önskemål – vi tar fram den lösning som passar dig bäst.  
 • Tillstånd

  Vi kommer då klargöra vilka tillstånd vi behöver från dig för att göra bytet till oss. Det beror på om du själv äger din tank eller har hyrt den. 
 • Avtal

  Så snart vi har ordning på tillstånd och dina önskemål om leverans och frekvens, då sänder vi dig ett kontrakt att skriva under. 
 • Leverans

  När du har skrivit på kontraktet, är avtalet på plats och vi levererar gasol till ditt företag.  

... ditt lager av flaskor

 • Kontakt

  När du kontaktar oss, kommer vi tillsammans fram till vilken typ av flaska du har behov för och hur många – oavsett om du är återförsäljare eller själv är användare av gasolen. 
 • Tillstånd

  Vi kommer då klargöra om det är några särskilda tillstånd  - och i så fall vilket – som vi har användning för att göra bytet till oss. Det beror nämligen på om du är återförsäljare eller själv ska använda gasolen. 
 • Avtal

  Så snart vi har ordning på tillstånd och dina önskemål om leverans och frekvens, då sänder vi dig ett kontrakt att skriva under. 
 • Leverans

  När du har skriva på kontraktet, är avtalet på plats och vi levererar gasol till ditt företag. 

Vanliga frågor

Ja, du kan fritt välja den leverantör som du tycker bäst om. 
Gasolmarknaden är fri i Sverige och det kan därför vara pengar att tjäna om du bytet leverantör. Vi rekommenderar dock att du också ser på annat är pris. Exempelvis är leveranssäkerhet helt helt avgörande för många kunder. 
Du behöver bara kontakta den gasolleverantören som du gärna vill byta till.
Det är gratis att byta gasollevantör, så länge du inte bryter ett kontrakt med bindningstid. De olika bolagen kan ha olika regler som du bör undersöka. 

Relateret indhold